У Боратині стартував перший спортивно-розважальний фестиваль «Boratyn Sport Fest 2018»

22 липня у рамках Boratyn Sport Fest 2018 відбулось урочисте відкриття спортивно-ігрового майданчика та спортивний турнір у селі Боратин.

Привітали громаду зі святом представники сільської ради, освіти та духовенства, місцеві депутати. Ведучі розпочали урочистості, запросивши очільника громади С.О. Яручика та організаторку заходу А.Б. Пігулу перерізати символічну стрічку. Звертаючись до присутніх, Сергій Олександрович зазначив: «Надзвичайно приємно, що спільними зусиллями нам вдалося завершити цю важливу роботу. Спортивно-ігровий майданчик стане чудовим місцем для всебічного та гармонійного розвитку, нових знайомств, проведення у селі культурно-масових заходів. Звертаюся з щирою подякою до всіх мешканців села та організаторів фестивалю, які доклали чимало зусиль до цієї доброї справи».

За активну участь у житті громади, допомогу в облаштуванні та відкритті спортивно-ігрового майданчика подяки отримали найбільш активні та ініціативні жителі громади: Бехнюк В.М., Марчук В.С., Ільюк Ю.В., Ільюк С.В., Калиш М.Ю., Гнатюк В.Д., Градиська В.В., Васильчук О.А., Янюк П.Д., Міхалік М.А., Гордовський П.В., Цуз О.В., Ольшевський М.В., Власюк Давид і Максим, родина Гвоздецьких, сім’я Черняків, сім’я Карабанів (Віктор та Алла), сім’я Шумських, сім’я Кравчуків, сім’я Надворських, сім’я Карабанів (Микола та Наталія), сім’я Шевчуків, сім’я Бабій, сім’я Пігул.

Організатори заходу підготували для присутніх цікаву та насичену спортивно-розважальну програму: святкова лотерея, спортивні змагання, виставка зброї, розваги на батуті та надувній гірці, шоу мильних бульбашок. Чи не найбільше малеча вподобала аніматора у костюмі Губки Боба та бодіарт – малювання на тілі.

На майданчику панував радісний настрій, лунав дитячий сміх, учасників та гостей заходу пригощали фірмовим боратинським кулішем та всілякими смаколиками. Свято вдалося на славу, підтвердженням цього були позитивні емоції та щирі посмішки на обличчях дітей та дорослих!

Поділитися:
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…
Традиції української вишиванки в історіях родин Боратинської громади
17.05.2024 17:43
Учора в усьому світі святкували День вишиванки. Боратинська громада продовжує ділитись історіями родинних традицій наших мешканців. Наталія Бугай розповіла про старовинну вишиванку, яку їй подарувала…
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…