У Боратині відбулися обласні спортивні змагання «Разом до Перемоги!»

1 липня на території Боратинського спорткомплексу відбулися обласні змагання «Разом до Перемоги!» серед сільських та селищних територіальних громад. Низка громад Волинської області представила свої команди до участі у таких видах спорту: армреслінг, дартс, гирьовий спорт, шахи, шашки, перетягування линви. Серед команд-учасниць виступали і господарі змагань — команда Боратинської громади, яка здобула ряд призових місць.

Олександр Кузьмін з Новостава здобув перше місце з гирьового спорту у категорії до 75 кг, в якій змагалися 6 команд.

«Займаюся гирьовим спортом зі школи, був у мене вчитель фізкультури, який прищепив мені любов до цієї дисципліни, заклав базу, а далі я вже сам підтримував форму. Молоді хотів би порадити займатися спортом і не вдаватися до шкідливих звичок, адже здорові діти — це здорова нація», — каже Олександр.

Зіркою змагань з армреслінгу серед жінок стала жителька села Рованці Алла Величко. Будучи аматоркою у даному виді спорту, Алла майстерно здолала суперниць та здобула блискучу перемогу, посівши перше місце. Цікавою є і життєва історія Алли, яка якоюсь мірою пояснює секрет її фізичної сили і витривалості:

«У мене шестеро дітей, звісно, це неабияка фізична підготовка. (сміється) А будинок, в якому мешкає наша велика сімя, ми будували вдвох з чоловіком своїми руками. Від сьогоднішнього змагання отримала велике задоволення, все добре організовано. Такі заходи дуже потрібні людям, вони дають змогу розвіятися, згуртуватися, отримати нові емоції», — зазначає Алла.

Перше місце у перетягуванні линви виборола команда нашої громади у складі: Павло Сахан (с.Баківці), Павло та Назар Климюки (с.Гірка Полонка), Володимир та Олександр Жовтовські (с.Боратин), Віталій Місюк (с.Лаврів). У запеклій боротьбі за першість наша команда тріумфально здолала суперників, показавши глядачам видовищну гру.

Капітан команди Сергій Ільюк пишається виступом своєї команди і зазначає, що зупинятися на досягнутому спортсмени не збираються:

«Працюємо і виступаємо професійно. Дуже задоволені результатом, черговим нашим першим місцем. Сподіваюся, так воно буде і надалі. Тепер чекаємо на змагання на рівні України».

Не залишилися без нагород і наші спортсмени з шахів та шашок. Друге місце у змаганнях з шахів посів Микола Ткач з села Лаврів та третє місце з шашок у Валентини Кривчук з села Новостав.

Третє місце у змаганнях з дартсу посіла Світлана Дзюра з с. Гірка Полонка. Разом з чоловіком Андрієм Дзюрою вони посіли третє загальнокомандне місце.
Вітаємо наших спортсменів з високими результатами!

Поділитися:
Жителів громади запрошують до участі в Citizenship Education Eduthon
01.07.2024 16:32
Ви хочете змінити ситуацію у своїй громаді та у своїй країні? Хочете, щоб ваші співгромадяни були більш активними, а ваше суспільство – більш відкритим і демократичним? Подайте свою ідею на…
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
01.07.2024 15:24
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 01.07.2024 можна…
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…