У Боратині змагалися легкоатлети з усієї громади (ФОТО)

На Боратинському спорткомплексі відбулися змагання з легкої атлетики серед школярів. Поборотися за звання кращих з’їхалися більше 100 учнів з 10 закладів загальної середньої освіти Боратинської громади. Юні спортсмени змагалися у двох вікових групах - 2006-2007 р.р.н. та 2008-2009 р.р.н. Школярі демонстрували свою майстерність у стрибках в довжину з розбігу; метанні м’яча з розбігу (150 г); бігові на 60 м, 500 м та 800 м. Учасників змагань привітав та побажав усім успішних стартів начальник відділу освіти Боратинської сільської рад Олександр Хомич.

Першими розіграли нагороди бігуни на 800 та 500 м. З бігу на 800 м серед дівчат з результатом 3 хв 19 с перемогла Христина Павліха з Боратина, а серед юнаків - Максим Борейко з Радомишля, його результат - 2 хв 30 с. Серед молодших школярів на дистанції 500 м серед дівчат з результатом 1 хв 36 с впевнено перемогла Анна Рудковська з Боратина, а серед юнаків, випередивши на 2 с Артема Абрамчука з Боратина, переміг Данило Гордовський з Рованців.

У змаганнях з бігу на 60 м серед дівчат старшої вікової групи впевнено перемогла Тетяна Тарадюк з Ратнева, її результат 9,0 с, серед юнаків з результатом 8,4 с перемогу здобув Олександр Журба з Радомишля. У молодшій віковій групі серед юнаків переміг Арсен Єфімов з Гіркої Полонки, його результат 8,8 с, а серед дівчат кращою стала Маргарита Яриз з Променя, результат - 9,0 с.

У секторі з метань м’яча серед дівчат молодшої вікової групи перемогла Тетяна Матвіюк з Радомишля, її снаряд залетів на 38 м, а в юнаків з результатом 39 м переміг Орест Шумський з Ратнева. У старших перемогу серед юнаків з результатом 57 м здобув Марк Юхимчук з Рованців, а серед дівчат – Дарина Рабович з Лаврова, результат – 30 м.

У змаганнях зі стрибків у довжину з розбігу три перших місця у своїх вікових групах вибороли представники з Мстишина: Артур Седько (4 м 83 см); Катерина Ліхван (3 м 07 см); Наталія Євчинська (3 м 64 см). Серед юнаків з результатом 3 м 84 см переміг Даниїл Величко з Боратина.

По завершенню змагань 48 переможців та призерів були нагороджені медалями та дипломами. Слід відзначити, що без нагород не залишився жоден заклад освіти. Сподіваємося, що такі змагання стануть хорошою традицією у Боратинській громаді та популяризуватимуть спорт, зокрема легку атлетику, серед жителів громади.

Микола Калиш

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…