У Боратинській бібліотеці підвели підсумки першого етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули»

19 вересня в Боратинській сільській бібліотеці відбулось підведення підсумків першого етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули», а також нагородження переможців.

Конкурс «Творчі канікули» проводиться уже всьоме з метою формування у дітей та підлітків патріотичних почуттів: любові до рідної природи, Батьківщини, рідної мови, розвитку естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів дітей. Конкурс проводився у семи номінаціях та двох вікових категоріях 11-13 рр. та 14-18 рр. У першому етапі взяли участь сім юних жителів нашої громади. Їхні роботи були відзначені грамотами та призами.

За підсумками голосування журі оцінило конкурсні роботи так:

Третє місце: Микитюк Олександра (село Лаврів) — твір у номінації «Моя майбутня професія»;

Бідула Ангеліна (село Баїв) – номінація «Моя Україна: з вірою у перемогу»;

Луцюк Констянтин (село Озеряни) – номінація «Моя Україна: з вірою у перемогу»;

Приступа Богдана (село Ратнів) – номінація «Природа – джерело натхнення та краси»;

Друге місце: Походзей Катерина (село Радомишль) – номінація «Моя майбутня професія»;

Перше місце: Столярук Богдана (село Оздів) – номінація «Безмежний світ моєї уяви»;

Токарук Антон село Промінь – твір у номінації «Далі буде? Ні, далі – вже є!».

Роботи переможців представляли Боратинську громаду на обласному етапі «Творчих канікул» у Волинській обласній бібліотеці для дітей. Надзвичайно приємно, що твір Антона Токарука з села Промінь визнано кращим у своїй номінації.

На заході були присутні учні Боратинського ліцею. Вони уважно слухали конкурсні твори, що зачитали конкурсанти. Найуважніші слухачі теж отримали призи.

Поділитися:
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…
Безоплатні послуги з ментального здоров'я: де і як отримати
02.07.2024 09:12
Підтримка ментального здоров’я є складним завданням в умовах війни. Щодня новини додають навантаження до і так неспокійного ритму життя. Залишатися в хорошому самопочутті стає важко. Кабінет…