У Боратинській громаді формують проєкти до Стратегії розвитку

29 червня у Боратині відбулося четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Боратинської громади на 2023-2027 роки. До заходу долучилися члени робочої групи, представники місцевого самоврядування, громадські активісти.

Спільно з представниками Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини та проєкту USAID «ГОВЕРЛА» учасники зустрічі обговорювали напрацьовані робочою групою та отримані від зацікавлених осіб пропозиції технічних завдань проєктів місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії.

Загалом до каталогу проєктних пропозицій увійшло близько 50 проєктів за напрямками: ЖКГ, економіка, спорт, культура, екологія, дороги, адмінпослуги, освіта, охорона здоров’я, соціальний захист, громадська активність.

Друга частина засідання була присвячена розробленню критеріїв оцінювання проєктних ідей до Плану заходів з реалізації Стратегії. Наступний крок - оцінка проєктних ідей відповідно до встановлених критеріїв задля максимально ефективного використання фінансового ресурсу громади впродовж наступних чотирьох років.

Розробка Стратегії розвитку Боратинської громади на 2023-2027 роки відбувається за підтримки Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

З матеріалами засідання можна ознайомитися у вкладенні:

Розроблення Плану заходів з реалізації стратегії розвитку Боратинської громади до 2027 року

Поділитися:
Зі світлим святом Великодня!
05.05.2024 07:53
Дорогі жителі Боратинської громади! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Христового Воскресіння! Нехай цей світлий час подарує вам радість, спокій та надію на майбутнє. Нехай кожен з вас знайде…
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…