У Боратинській громаді розпочав роботу консультативний пункт психологічної допомоги

Ветерани АТО/ООС, члени їх сімей, волонтери, що проживають на території Боратинської громади можуть скористатися можливістю отримати безоплатну психологічну допомогу. Відповідний сервіс впроваджують у рамках проекту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їх сімей».

Консультативний пункт розпочав свою роботу 2 вересня. Як скористатися послугами психологічної реабілітації та чому ці консультації важливі – про це та інше у студії UA: Українського радіо Луцьк розповідали проєктний менеджер Боратинської ТГ Анатолій Левчук та мешканець села Промінь, учасник АТО/ООС Олександр Дармовіс.

Консультаційний пункт із надання психологічної допомоги діятиме у приміщенні Боратинської амбулаторії (2 поверх) щочетверга з 11:00 до 16:00. Щоб записатися на консультацію телефонуйте +380506754066 (вайбер), +380969741239.

Проект «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей» впроваджує Міжнародна організація з міграції та реалізує Молодіжна організація «СТАН» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Запис радіоефіру «Консультативний пункт для учасників АТО/ООС у Боратинській громаді»

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…