У Боратинській громаді стартує фотопроєкт «Грані душі»

Наші люди унікальні. Кожен з нас — окремий Всесвіт, що приховує свої барви, лінії, візерунки. Ми прекрасні у своєму різноманітті, у багатогранності наших емоцій та життєвих історій. Часто погляд людини каже про її життя більше, ніж слова. Прожиті емоції малюють на наших обличчях лінії зморшок, а обриси рук можуть свідчити про нашу працю.

У Боратинській громаді стартує фотопроєкт «Грані душі». Ця ініціатива має на меті показати головне багатство нашої громади — її людей у різноманітті їхнього віку, професій, соціального стану.

Для жителів громади на визначених локаціях будуть проводитися безкоштовні фотосесії, тематика яких буде змінюватися щомісяця. Образ до зйомки за своїм бажанням учасники мають готувати самостійно.

Перша фотосесія на тему «Жінка-весна» відбудеться 26 березня з 14:00 до 18:00 у клубі села Новостав. Для участі у фотозйомці обовязковий попередній запис. Телефон для запису: +38 (099) 302 62 91 (Ірина)

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця