У Боратинській громаді стартує новий молодіжний проєкт «Імпульс»

У Боратинській громаді стартує молодіжний проєкт «Імпульс», спрямований на активізацію молодіжної роботи, підготовку молоді до участі у суспільному житті та громадській діяльності.

Днями у приміщенні Боратиснької сільської ради відбулася презентація проєкту за участі менторів, представників молодіжної спільноти громади та працівників Боратинської сільської ради. Крім того, на першій зустрічі представники проєкту вивчили потреби молоді та здійснили оцінку запитів, щоб в подальшому сформувати чіткі та дієві рекомендації з подолання конкретних викликів, які виникають у молодіжній політиці.

Проєкт створить можливості для більш ґрунтовної роботи з молоддю, що допоможе розкрити її потенціал та якісно інтегрувати її в життя громади. Адже без відкритості та енергії молодих людей неможливо побудувати прогресивне, справедливе та динамічне суспільство.

«Залучення активної молоді до співпраці – це те, чого прагне кожна далекоглядна громада. Аби ця співпраця була ґрунтовною, плідною, демократичною, варто налагодити місток довіри та відкритого діалогу. Для цього слід використовувати усі доступні інструменти. Проєкт «Імпульс» стане позитивним поштовхом в бік удосконалення молодіжної політики у Боратинській громаді», - кажуть у Боратинській сільській раді.

Захід проводився ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник» і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Поділитися:
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…