У Боратинській громаді відбудеться Фестиваль колядок «Різдвяна містерія»

Наближаються найтепліші родинні свята – Різдво Христове, Щедрий вечір, Водохреще… Вони збирають за святковим столом родину, а також несуть тепло і затишок у кожну оселю. А ще, тільки на різдвяні свята і діти, й дорослі колядують, щедрують, вітаючи піснями народження Сина Божого.

Пропонуємо відзначити одне з найвеличніших свят – Різдво усією Боратинською громадою і запрошуємо на Фестиваль колядок, який відбудеться 9 січня у Боратині.

Якщо ви бажаєте порадувати гостей свята різдвяними віншуваннями, автентичним виконанням відомих колядок і щедрівок пропонуємо заповнити реєстраційну форму для участі у мистецькому дійстві. Ми чекаємо сольних виконавців, дуети, вокально-танцювальні ансамблі, гурти та колективи.

Подати заявку можна до 4 січня 2022 року включно.

За результатами реєстрації буде сформована погодинна програма Фестивалю колядок.

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…