У Боратинській громаді відбудеться велопробіг з прапорами

Велопробіг приурочений до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України – велосипедна подія, що вже стала хорошою традицією у Боратинській громаді. Цьогоріч захід також відбудеться, але вже під назвою «24 – об’єднані прапором», адже наша громада стала більшою і налічує 24 населених пункти. Велолюбителі провезуть жовто-блакитний стяг найвіддаленішими та наймальовничішими куточками нашої громади. Буде ще цікавіше та драйвовіше.

Захід відбудеться 23 серпня, старт о 9:00 від Боратинського спорткомплексу. Основна мета марафону – популяризація здорового та свідомого способу життя, а також велоспорту, як елементу проведення активного та корисного дозвілля.

Маршрут велопробігу: Боратинський спорткомплекс (старт) – Рованці – Полонка – Городище – Баїв – Цеперів – Оздів – Гірка Полонка – Ратнів – Вікторяни – Коршів – Озеряни – Романівка – Суховоля – Радомишль – Баківці – Лаврів – Промінь – Лучиці – Мстишин – Вербаїв – Коршовець – Голишів – Новостав – Боратинський спорткомплекс (фініш). Орієнтовна протяжність маршруту – 130-140 км.

Учасники велопробігу можуть подолати усю дистанцію або ж приєднатися до велоколони у своєму населеному пункті. Той, хто здолає весь маршрут та вкладеться у контрольний час отримає медаль фінішера, решта велолюбителів також не залишаться без подарунків.

Вік учасників – необмежений, однак додамо, що особи віком до 18 років, котрі виявлять бажання проїхати всю дистанцію, мають бути в супроводі одного з батьків. Кожен учасник несе персональну відповідальність за власне самопочуття та стан здоров’я. Дрес-код для учасників події – довільний, обов’язковий елемент – національна символіка.

Зареєструватися для участі у веломарафоні можна за посиланням. Кількість учасників обмежена – до 50 осіб. Реєстрація триватиме до 16 серпня включно.

Долучитися до велопробігу запрошують також і вболівальників. Прихильникам спорту пропонують облаштувати своєрідну «фан-зону» у кожному населеному пункті, де зустрічатимуть колону велосипедистів.

Контактна особа з питань організації велопробігу: Володимир Казаков +380976244595.

Готуйте велосипеди!

Велопробіг 2021

Поділитися:
Вітаємо з Днем матері!
12.05.2024 08:58
Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. У цей день ми маємо можливість вкотре висловити вдячність своїм найдорожчим та найріднішим людям – мамам. Щиро дякуємо усім…
Жителів громади запрошують на фестиваль до Дня вишиванки
11.05.2024 15:02
У четвер, 16 травня, у Боратинській громаді відбудеться фестиваль «Сценічні візерунки». Під час нього ви зможете насолодитись виставкою на історичну тематику, фотовиставкою «У бабусиних подушках» та…
12 травня на Боратинському спорткомплексі відбудеться матч ФК «Славія» (Боратин) – ФК «Шахтар» (Нововолинськ)
10.05.2024 14:37
У неділю, 12 травня, відбудеться перший домашній матч для команди ФК «Славія» (Боратин). Гра проходитиме в рамках Чемпіонату Волині з футболу сезону 2024 року. Суперником наших гравців буде фіналіст…