У Боратинській громаді відбувся ІІ етап Всеукраїнської військово-спортивної патріотичної гри «Джура» (ФОТО)

25 травня 2023 року на базі Гіркополонківського ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнської військово-спортивної патріотичної гри «Джура» серед куренів ЗЗСО Боратинської сільської ради, присвячений подвигу захисників та захисниць України.

Учасниками змагань стали команди із 9 закладів освіти Боратинської громади. У відкритті гри «Джура» взяли участь: Оксана Кравчук, виконувач обов’язків начальника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради та козаки місцевого коша «Чорна рада».

Юні джури змагалися у таких випробуваннях, як: «Впоряд», «Рятівник», інтелектуальна гра «Відун», стрільба з пневматичної зброї, «Туристична смуга перешкод».

Найкраще стройові елементи виконали рої із Гіркополонківського та Баївського ліцею, вони розділили І та ІІ місця, а ІІІ місце посіли джури з Боратинського ліцею. У конкурсі «Рятівник» місця розподілились таким чином: ІІІ — місце Радомишльський ліцей, ІІ місце — Гіркополонківський та І місце — Баївський ліцей. Найвлучнішими стрільцями були учасники із Промінської гімназії (І місце), Гіркополонківського ліцею (ІІ місце), Баївського ліцею (ІІІ місце). На туристичній смузі перешкод кращі результати показали рої із Гіркополонківського ліцею (І місце), Боратинського ліцею (ІІ місце) та Промінської гімназії (ІІІ місце).

Перемогу у інтелектуальній грі «Відун», з результатом 29 вірних відповідей з 30 запитань, здобули джури з Промінської гімназії, друге місце у Рованцівського ліцею та третє місце посіла команда з Коршівської гімназії.

В загальнокомандному заліку перемогу в грі вибороли джури з Гіркополонківського ліцею, друге місце посів рій Баївського ліцею, а замкнув трійку призерів джури з Радомишльського ліцею.

По завершенню змагань переможців та призерів нагородили грамотами та кубками від організаторів гри.

Микола Калиш

Поділитися:
Жителів громади запрошують до участі в Citizenship Education Eduthon
01.07.2024 16:32
Ви хочете змінити ситуацію у своїй громаді та у своїй країні? Хочете, щоб ваші співгромадяни були більш активними, а ваше суспільство – більш відкритим і демократичним? Подайте свою ідею на…
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
01.07.2024 15:24
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 01.07.2024 можна…
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…