У Боратинській громаді визначили переможця конкурсу екологічних агітбригад (ФОТО)

Ми живемо у час необмеженого споживацтва, тому проблема захисту навколишнього середовища є як ніколи наріжною. В Україні вона особливо загострилась через війну, яка призводить до катастрофічних наслідків для довкілля. Ми стикаємось з небаченими досі викликами, вирішення яких, головним чином, лягає на плечі молоді.

Молодь Боратинської громади вже не раз виявляла активну позицію у питаннях екології. Щороку у громаді реалізуються корисні ініціативи, що мають практичне значення для жителів і слугують прикладом відповідального ставлення до рідної землі.

9 березня у Боратинській громаді відбувся конкурс колективів екологічної просвіти. У клубі села Новостав учнівські колективи ліцеїв та гімназій нашої громади презентували свої ідеї та напрацювання на ниві захисту довкілля. Усі колективи продемонстрували високий рівень обізнаності у екологічних проблемах громади та підкреслили важливість їхнього вирішення.

За результатами конкурсу призові місця та нагороди розподілилися таким чином:

  • I місце – агітколектив «Свідомі» (Рованцівський ліцей)
  • II місце – агітколективи «Еко-око» (Гіркополонківський ліцей) та «Промінчата» (Промінська гімназія)
  • III місце – агітколективи «Горицвіт» (Ратнівський ліцей) та «Екобум» (Коршівська гімназія)
  • Номінація «Розвиток екологічного руху» – агітколективи «Ластівки» (Лаврівський ліцей) та «Кульбаби» (Радомишльський ліцей)
  • Номінація «Музичні еко-агенти» – агітколектив «Еколайф» (Баївський ліцей)

Вітаємо переможців — команду «Свідомі» з Рованцівського ліцею та бажаємо успіхів на обласному етапі конкурсу! Дякуємо всім учасникам за небайдужість до довкілля та бажаємо успіхів у реалізації екологічних ініціатив!

Поділитися:
Учень Боратинського ліцею став призером Всеукраїнської олімпіади з інформатики
27.04.2024 15:38
Тарас Деркач, учень 10 класу Боратинського ліцею, зумів вибороти Диплом IІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики. У місті Чернівці протягом чотирьох днів він працював…
Представниці Боратинської громади - у числі найкращих зі спортивної акробатики
26.04.2024 15:17
У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів 130 учасників та учасниць із семи областей України боролися за звання найкращих. …
Учні Боратинського ліцею стали срібними призерами районного етапу змагань зі спортивного орієнтування
26.04.2024 14:10
У місті Луцьк відбувся районний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат 5 - 7 класів. У них брали участь…