У ЦНАП почали прийом заяв за програмою єМалятко

2 єМалятко

У Центрі надання адміністративних послуг розпочався прийом заяв на комплексну послугу єМалятко. Це перша комплексна послуга, при створенні якої застосовано принцип об’єднання послуг за життєвою ситуацією. Такий сервіс дає можливість отримати бажані послуги за 20 хвилин, за однією заявою в пологовому будинку, відділах ДРАЦС, ЦНАП або на Порталі Дія. Завдяки цьому батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади.

У складі послуги єМалятко окрім державної реєстрації народження дитини мешканці мають змогу отримати такі послуги:

  • реєстрація місця проживання
  • отримання довідки про реєстрацію місця проживання
  • подання заяви на державну допомогу при народженні дитини (після отримання номера платника податків)
  • отримання посвідчення дитини та батьків багатодітної сім’ї

єМалятко 3

Впродовж першого місяця, після народження дитини, батькам необхідно звернутись до органу реєстрації актів цивільного стану для отримання першого документа новонародженого громадянина.

єМалятко 1

Команда відділу «Центру надання адміністративних послуг» кожного дня працює над впровадженням інноваційних сервісів, задля забезпечення комфортного обслуговування клієнтів. Нещодавно адміністратори ЦНАП пройшли онлайн-навчання, успішно здали тестування та з грудня отримали доступ до комплексної послуги єМалятко. З метою ефективної взаємодії та виробленням практичних навичок відбувся тренінг щодо надання послуги єМалятко, який провела Жанна Миколаївна Андрійчук – завідуюча Луцького РВ ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів). Зустріч пройшла у вигляді конструктивного та продуктивного діалогу.

Додамо, що окрім державної реєстрації народження дитини у Центрі надання адміністративних послуг Боратинської сільської ради можна отримати й інші послуги із державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема:

Для отримання детальної інформації, консультацій та роз’яснень – звертайтеся за номером +38 (067) 312 77 47.

Ми турбуємось про кожного відвідувача, постійно збільшуючи кількість послуг, які можна отримати у відділі ЦНАП Боратинської сільської ради за одне відвідування. Наша мета – створити зручні умови для відвідувачів та зробити перебування у нашому Центрі комфортним та приємним!

Поділитися:
Жителька Боратинської громади отримуватиме стипендію ім. М. С. Грушевського
27.03.2024 16:04
Христина Кримчук, жителька села Цеперів, отримуватиме стипендію ім. М. С. Грушевського. Нею відзначають студентів вищих навчальних закладів за успішність в навчальній та науковій роботі. Впродовж…
«Як захиститися від фейків і дезінформації» – освітній серіал від Дія.Освіта
27.03.2024 10:46
Фейки та дезінформація стали звичним явищем на просторах інтернету. З кожним роком їх форми стають все більш складними для розпізнання. Особливо це відчутно в умовах війни. Для того, щоб не…
Доля жінки-матері у виставі «Наймичка» від працівників культури Боратинської громади
27.03.2024 09:55
Щорічно 27 березня в світі відзначають день театру. Це свято започатковане у 1961 році. Метою його впровадження є нагадування про театр, як культурне надбання людства та висловлення вдячності всім,…