У Городищі представники бізнесу ділилися досвідом з громадою

Неділя у Будинку культури села Городище пройшла цікаво, корисно та активно. Місцеві мешканці зібралися разом, аби обговорити актуальну нині тему – працевлаштування та відкриття власної справи, а також дізнатися більше про різні види заробітку.

Фахівці Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості – заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг Алла Климчук та заступник начальника відділу надання соціальних послуг Любов Смаль презентували послуги Центру щодо навчання та працевлаштування, розповіли про актуальні професії сьогодення, інструменти успішного працевлаштування.

Завітали на зустріч і, так би мовити, практики. Підприємиця Олена Горбач (ФОП, займається виготовленням пастили) ділилася успішними кейсами та досвідом відкриття власної справи з нуля.

Організаторка заходу, жителька села Городище Ірина Юзва також розповіла про свої секрети ведення бізнесу. Пані Ірина є директоркою єдиного у Луцьку б’юті-центру компанії Oriflame, жінка регулярно долучається до різноманітних проектів та ініціатив, які відбуваються у громаді. Окрім особистих успіхів та факапів, Ірина розповіла присутнім про сучасні тенденції і моделі розвитку бізнесу.

Зустріч відбулася у рамках проєкту «Діалог поколінь – створення простору для міжкультурного обміну». Ініціатива впроваджується спільно Луцьким національним технічним університетом, Боратинською сільською радою та активними жителями громади за підтримки Британської ради в Україні.

Поділитися:
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…
Традиції української вишиванки в історіях родин Боратинської громади
17.05.2024 17:43
Учора в усьому світі святкували День вишиванки. Боратинська громада продовжує ділитись історіями родинних традицій наших мешканців. Наталія Бугай розповіла про старовинну вишиванку, яку їй подарувала…
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…