У Городищі представники бізнесу ділилися досвідом з громадою

Неділя у Будинку культури села Городище пройшла цікаво, корисно та активно. Місцеві мешканці зібралися разом, аби обговорити актуальну нині тему – працевлаштування та відкриття власної справи, а також дізнатися більше про різні види заробітку.

Фахівці Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості – заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг Алла Климчук та заступник начальника відділу надання соціальних послуг Любов Смаль презентували послуги Центру щодо навчання та працевлаштування, розповіли про актуальні професії сьогодення, інструменти успішного працевлаштування.

Завітали на зустріч і, так би мовити, практики. Підприємиця Олена Горбач (ФОП, займається виготовленням пастили) ділилася успішними кейсами та досвідом відкриття власної справи з нуля.

Організаторка заходу, жителька села Городище Ірина Юзва також розповіла про свої секрети ведення бізнесу. Пані Ірина є директоркою єдиного у Луцьку б’юті-центру компанії Oriflame, жінка регулярно долучається до різноманітних проектів та ініціатив, які відбуваються у громаді. Окрім особистих успіхів та факапів, Ірина розповіла присутнім про сучасні тенденції і моделі розвитку бізнесу.

Зустріч відбулася у рамках проєкту «Діалог поколінь – створення простору для міжкультурного обміну». Ініціатива впроваджується спільно Луцьким національним технічним університетом, Боратинською сільською радою та активними жителями громади за підтримки Британської ради в Україні.

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…