У Голишеві пройшов благодійний турнір зі спортивного рибальства серед дітей «Риболовні перегони – 2024» (ФОТО)

2 червня на березі водойми у селі Голишів відбувся перший благодійний турнір зі спортивного рибальства серед дітей Боратинської громади «Риболовні перегони – 2024». Ініціаторами і організаторами змагань стали члени Голишівського клубу рибалок та депутат Боратинської сільської ради Сергій Ільюк. Активну участь в організації заходу взяли Боратинський сільський голова Сергій Яручик та депутат Боратинської сільської ради Юрій Цейко. Відповідальним за хід турніру та дотримання регламенту був майстер спорту України з риболовного спорту Павло Хвас.

Загалом у заході взяли участь більше 40 учасників з різних сіл громади. Діти змагалися у двох вікових категоріях – до 10 років та від 11 до 15 років. Кожен учасник рибалив у спеціально відведеному секторі, який визначався шляхом жеребкування. Загальний час відведений для риболовлі складав 2 години.

У підсумку, за результатами зважування пійманої риби, переможцями змагань у молодшій віковій групі стали:

1 місце – Смоленський Дмитро (с. Суховоля) – 1200 грамів

2 місце – Грицаюк Поліна (с. Лаврів) – 470 грамів

3 місце – Черницький Еміліан (с. Голишів) – 371 грамів

У старшій віковій категорії переможцями стали:

1 місце – Швагерчук Віталій (с. Радомишль) – 3068 грамів

2 місце – Миронюк Денис (с. Голишів) – 2196 грамів

3 місце – Левчук Катерина (с. Голишів) – 2012 грамів

Також спеціальні призи за найбільшу пійману рибу вагою 690 грамів отримав Шетеля Ілля з села Голишів. Найменшу рибку спіймала Грицаюк Поліна з села Лаврів. ЇЇ вага – 12 грам.

Переможців турніру нагородили кубками, дипломами, медалями та цінними подарунками. Усі учасники змагань отримали дипломи про участь, пам’ятні медалі, бейсболки та солодощі.

Депутат Боратинської сільської ради Сергій Ільюк зазначив, що головною метою даного заходу є незабутні позитивні емоції наших дітей, яких так не вистачає сьогодні.

«Я бачив дитячі очі, що світяться від задоволення, коли дітлахи тримають вудочку, і це – основний показник того, що такі фестивалі потрібно проводити», - каже Сергій Ільюк.

По закінченню змагань усі присутні мали змогу побавитись на надувних гірках, скуштувати смачний український куліш, приготований козаками козацько-історичного куреня «Чорна Рада» (с. Гірка Полонка), м’ясні делікатеси від члена клубу Сергія Левчука та Сергія Ільюка, а також солодощі від Юрія Цейка.

Поділитися:
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…
Запрошуємо взяти участь у бюджетній вікторині до Дня бюджетної відкритості
27.06.2024 18:43
Бюджет - важлива складова життя держави, громади, сім'ї або навіть конкретної людини. Розуміння бюджету - показник фінансової грамотності, яка необхідна людині для раціонального розподілу грошових…