У Коршеві на благодійному вікенді збирали кошти на ЗСУ (ФОТО)

Забезпечувати надійний тил українським військовим – завдання, над яким нині працюють усі мешканці Боратинської громади. Про втому ніхто не думає, дорослі і діти докладають максимум зусиль, аби усіма можливими і неможливими способами наблизити нашу перемогу.

Днями чергова благодійна кампанія зі збору коштів відбулася у Коршеві. Місцеві мешканці організували сімейний вікенд «Гени України». На заході усі охочі могли придбати продукцію від місцевих виробників та господинь – сувеніри, різноманітні смаколики, проводили також лотерею та аукціон, спеціальні розваги передбачили і для дітей.

Загалом під час благодійної акції вдалося зібрати 20 тис. грн. Ці кошти витратили для придбання необхідних речей та амуніції для військовослужбовців нашої громади. Зокрема, для захисників вдалося закупити тактичні кросівки, подовжувач, одяг та білизну, засоби особистої гігієни, ліки, продукти харчування.

Організатори благодійного заходу висловлюють подяку усім, хто допоміг реалізувати ініціативу: активістам церкві Віфанія, сім'ї підприємців Пливунів, Коршів-ставок, Людмилі Гончарук, коршівським майстриням: Оксані Горошко, Світлані Березі, Лілії Березі, Іванні Ярмолюк, колективу Коршівської гімназії та учасникам художньої самодіяльності.

Щиро дякуємо усім жителям громади за ваші руки та серця, які не втомлюються допомагати! Дякуємо за внесок у нашу спільну перемогу!

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…