У школах громади пролунав останній дзвінок (ФОТО)

Останній дзвінок, який сповістив про завершення навчального року, пролунав цими травневими днями у школах Боратинської громади. Цьогоріч прощальна мелодія шкільного дзвінка востаннє прозвучала для 69 одинадцятикласників та 204 дев’ятикласників. За високі досягнення у навчанні 6 учнів отримали золоті медалі (Рованцівська школа – Поліна Кукевич, Марія Семенюта, Гіркополонківський ліцей – Андрій Марчук, Роман Марчук, Юлія Кухарук, Тетяна Літвінцова) та 2 були нагороджені срібними (Баївська школа – Ірина Сусь, Гіркополонківський ліцей – Олександра Володимирець). 14 дев’ятикласників отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою.

Урочистості з нагоди завершення навчального року відбулися у різних форматах та інтерпритаціях, незмінною залишилася лише радісно-хвилююча атмосфера останнього шкільного свята.

Шановні учні, вчителі, батьки!

Дорогі випускники!

Щиро вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника.

Ось і скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями. Попереду – сонячні дні і канікули. Тож нехай гарним та чудовим буде ваш літній відпочинок, сповнений нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств.

Для випускників ці дні особливі, бо для них відкриваються дороги в доросле життя зі своїми викликами, складнощами та проблемами. Бажаємо вам впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, і щоб на вашому шляху було більше добра, справедливості, перемог і здійснених мрій.

Висловлюємо слова вдячності педагогам, бажаємо вам мудрості, терпіння, міцного здоров’я, а батькам – віри у своїх дітей.

В добру путь, дорогі випускники! Нехай щастить!

Боратинська сільська рада

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…