У школі села Рованці пройшов тиждень географії

З 4 до 8 лютого в школі села Рованці відбувся тиждень географії. Для дітей було підготовлено різні тематичні завдання як індивідуального, так і колективного характеру.

В конкурсі розв’язування географічних кросвордів та ребусів та географічній грі «Від А до Я» призові місця розподілилися таким чином: І місце – Бірук Тарас (7 клас), ІІ місце – Попіка Юлія (9-Б клас), ІІІ місце – Боярин Дарина (9-Б клас).

В конкурсі малюнків на тему «Україна моя вишивана!» найбільш активними були учні 5-А та 5-Б класів. Перше (І) місце у цій номінації посіла Довга Аміна (5-Б клас), ІІ місця – Кондратюк Владислава ( 5-Б клас) та Ярмолюк Олександра (5-А клас), ІІІ місця – Величко Діана (5-А клас) та Гордовський Данило (5-А клас).

Для учнів 6-11 класів організували командні ігри – конкурси «Ерудит», «Географічний футбол» та «Фортеця знань». Найкращі результати тут показали команди 9-Б, 8-А та 9-А класів.

Приємно відзначити, що збірна команди нашої школи 5 лютого брала участь у турнірі юних географів та біологів. До складу команди увійшли: Боярин Дарина, Кукевіч Поліна, Левценюк Юлія (учениці 9-Б класу), Кушнір Юлія (8-А клас, капітан команди) та Стодольська Валерія (учениця 7 класу). Двох учасників нашої команди – Кукевіч Поліну та Кушнір Юлію, нагороджено грамотами від журі, як одних із найкращих учасників цього турніру!

Вітаємо переможців та учасників тематичного тижня географії!
Педагогічний колектив школи

Поділитися:
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…