Учениця Баївського ліцею здобула II місце на Всеукраїнській олімпіаді з географії

У Луцьку проходив фінальний етап Всеукраїнської олімпіади з географії. До неї доєдналось 138 учнів з 23 областей України та м. Києва. Однією з учасниць була Душак Дарина, учениця Баївського ліцею Боратинської сільської ради, яка в підсумковому рейтингу посіла ІІ місце.

«Маю приємні враження від олімпіади з географії. Звісно, спочатку було страшно від усвідомлення того, що я вперше на інтелектуальних змаганнях такого рівня, але, оговтавшись, я все пригадала і виконала завдання. В наш такий складний час важко забезпечити комфортні та безпечні умови, але організатори це змогли зробити. Тому, я дякую усім, хто потурбувався за спокій та безпеку. Окремо дякую своїй вчительці за знання. Вдячна долі за змогу взяти участь у цій олімпіаді та перевірити свої сили», – ділилась Дарина Душак.

Її наставниця Тетяна Сергіївна Павловська підкреслювала, що для участі у Всеукраїнській олімпіаді обов'язково треба мати ґрунтовні знання. Учасники мали скласти тести, пройти теоретичний та практичний тури. Серед конкурсних завдань були питання, які вимагали розгорнутої відповіді, задачі, робота з топографічною картою та корисними копалинами тощо.

Вітаємо Дарину Душак та Тетяну Сергіївну Павловську із високою нагородою та бажаємо подальших успіхів!

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця