Учні Боратинської громади стали переможцями з шашок та настільного тенісу на обласному етапі спартакіади «Повір у себе»

25 квітня у місті Луцьк Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту «Інваспорт» проводив обласний етап спартакіади «Повір у себе». Мета заходу – активізація фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи, формування збірних команд з видів спорту для участі у фінальних змаганнях.

Нашу громаду представляли учні з Боратинського та Рованцівського ліцеїв.

За результатами участі в молодшій віковій групі у виді спорту «шашки» Заріцькій Макар, учень 6 класу Боратинського ліцею, виборов 1 місце.

«Дуже сподобалася атмосфера змагань і конкуренції. Там зустрів своїх друзів, приємно було поспілкуватись з ними. Чекатиму з нетерпінням наступних змагань», – відгукувався Макар.

Ще одна перемога у старшій віковій групі дісталась Онушко Катерині, учениці 8 класу Рованцівського ліцею. Вона посіла 1 місце у настільному тенісі.

«Я відразу зголосилась на участь, тому що мені дуже подобається цей вид спорту. З 8 років я граю його вдома з братами. У школі в нас є можливість потренуватися будь-коли, часто роблю це на перерві. Трішки хвилювалася, але перемогти було не важко, хоча суперниці були гідними», – ділилась враженнями Катерина.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо ніколи в собі не сумніватись і постійно досягати перемог!

Поділитися:
До уваги власників пасік
14.05.2024 13:57
Аграрії повідомляють, що з 14 та 15 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…
Посвідчення ветерана у Дії. Мінветеранів та Мінцифри починають бета-тестування сервісу
14.05.2024 09:14
Для того, щоб спростити доступ до послуг та компенсацій для ветеранів та членів їх сімей, Мінцифри та Мінветеранів проводять бета-тестування електронного посвідчення ветерана у Дії. Інформація про це…
Баяністи-акордеоністи з Боратинської громади серед переможців та призерів XV Міжнародного конкурсу «PERPETUUM MOBILE»
13.05.2024 18:50
Минулого тижня завершився XV Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE» у місті Дрогобич. Участь у заході взяли вихованці дитячої школи мистецтв Боратинської сільської ради. …