Учні ліцею села Радомишль навчались навичкам лідерства

Днями на базі Радомишльського ліцею команда Волинського обласного молодіжного центру провела тренінг «Школа лідера». Метою заходу було формування досвіду, активної поведінки школярів, залучення їх до справ і турбот навчального закладу та життя громади.

Під час тренінгу учасники та учасниці розвивали навички взаємодії і лідерства, покращили свої вміння працювати в команді. Окремо тренери навчали присутніх технікам прийняття рішень, мотивації команди.

Не обійшлось і без різноманітних вправ, які були як індивідуальні, так і групові, спрямовані на прояв творчості, креативності, взаєморозуміння і вербальної та невербальної міжособистісної комунікації.

Захід реалізовано в рамках Програми «Молодь Волині» за підтримки Волинської обласної ради, Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця