Україна відзначає День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи об’єднав дві знакові події у новітній історії нашої країни - Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року. Події, що тоді відбувались з нашим суспільством та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли ми продемонстрували свою гідність та прагнення до свободи.

У цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Ми зобов’язані пам’ятати подвиги учасників Помаранчевої революції, Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України сьогодні.

Вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди у наших домівках.

Низько вклоняємося та дякуємо героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України.

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава Україні!

Революція Гідності

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…