Унікальні “Я”: анонс серіалу про людей Боратинської громади

Боратин – сила об’єднаних громад анонсує: 1 вересня на нашому Ютуб-каналі вийде перша серія серіалу про людей Боратинської ОТГ.

Сила нашої громади – це люди! Тисячі унікальних «Я», не схожих один на одного особистостей, історії яких дивовижні, а майстерність та відданість справі надихають.

Ми готові познайомити країну з мешканцями Боратинської громади, відкривши двері у світ людей зі своїм – унікальним «Я».
У цьому нам допоможуть дві непосидючі куми з нашої громади, які віднайшли пасічників, людей з унікальними вміннями, садівників, молочарів, майстрів, кулінарів, візажистів, довгожителів, соціально-відповідальних людей, аграріїв, спортсменів та співаків Боратинської громади.

У першій серії Оксана і Наталя познайомлять нас з пасічниками громади – людьми, які мають пасіки і трудяться на рівні з «Божою комахою», добуваючи еліксир здоров’я та молодості.

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…