Відбувся Чемпіонат Боратинської громади з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

Днями на базі Гіркополонківського ліцею відбувся 2-й Чемпіонат Боратинської громади серед юнаків та дівчат з пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Взяти участь у змаганнях прибули 67 школярів з семи навчальних закладів громади.

Хорошу технічну та фізичну підготовку з пішохідного туризму продемонстрували господарі змагань, завдяки чому вони і домінували у всіх вікових групах. Так, серед дівчаток 4-6 класів місця розподілилися таким чином: 3 місце – Анна Синиця, 2 місце – Діана Аліпова, 1 місце – Анна Семенюк (всі Гіркополонківський ліцей). Серед хлопчиків 4- 6 класів: 3 місце – Тимофій Савонік (Промінська гімназія), 2 місце – Олександр Зайчик, 1 місце – Андрій Синиця (всі Гіркополонківський ліцей).

У дівчат середньої групи місця розподілились таким чином: 3 місце – Валерія Семенюк, 2 місце – Христина Губерня, 1 місце – Дарина Семенюк (всі Гіркополонківський ліцей). Серед хлопчиків середньої групи: 3 місце – Іван Степанюк (Баївський ліцей), 2 місце – Володимир Повідзіон (Промінська гімназія), Арсен Можар (Гіркополонківський ліцей).

Серед юнаків старшої вікової групи переможцем став Костянтин Сусь (Гіркополонківський ліцей), 2 місце – Максим Борейко (Радомишльський ліцей), серед дівчат 1 місце посіла – Анна Ткачук , 2 місце у Анастасії Лінник (всі Гіркополонківський ліцей).

На заході паралельно проводились змагання зі спортивного орієнтування та конкурс «В’язання вузлів». Найбільше нагород у цих видах змагань здобули спортсмени Гіркополонківського та Боратинського ліцеїв. Не залишились без нагород представники Ратнівського, Радомишльського і Баївського ліцеїв, Коршівської і Промінської гімназій.

По завершенню спортивних баталій переможці і призери були нагородженні грамотами та медалями від організаторів змагань. За підсумками змагань найкращі спортсмени у складі збірної команди громади візьмуть участь в чемпіонаті області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, який відбудеться у с. Штунь Вишнівської громади.

Організатори і учасники змагань висловлюють подяку директору Гіркополонківського ліцею Василю Мацялці, вчителю географії Андрію Вострікову за допомогу в організації та проведенні спортивного дійства.

Микола Калиш

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…