Відбувся чемпіонат громади з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

У Гіркополонківському ліцеї відбувся І Чемпіонат Боратинської громади серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Боротьбу за перемогу в трьох вікових групах вели 68 спортсменів з Баєва, Боратина, Гіркої Полонки, Коршова, Променя, Ратнева а також гості з села Гаразджа.

Переможцями І Чемпіонату у своїх вікових групах стали Юлія Гладь (Боратин), Володимир Повідзьон (Промінь), Арсен Можар, Дарина Семенюк, Анна Пишук, Анна Ткачук (Гірка Полонка).

Серед призерів – Катерина Надворська, Наталія Гладь, Матвій Ривачук, Софія Шаповаленко (Боратин), Василь Гущенець, Владислав Качковський, Тарас Януль (Гаразджа), Валерія Семенюк, Богдан Симус, Костянтин Сусь, Анастасія Лінник, Анастасія Кривчук (Гірка Полонка).

По завершенню загань переможці та призери були нагороджені дипломами Боратинської сільської ради.

Слід відзначити злагоджену роботу суддівської колегії змагань, сформованої з випускників школи, під керівництвом педагога Андрія Вострікова. До речі, саме він став ініціатором створення в спортзалі закладу туристської смуги перешкод.

Віталій Гнатюк

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…