Відгуки учнів шкіл Боратинської громади щодо літнього відпочинку

Раніше ми розповідали, що 134 дитини Боратинської ОТГ оздоровлюється в таборах відпочинку «Сонячний» (с. Гаразджа), «Світанок» (с. Дачне) та «Парасолька» (с. Дольськ). Оздоровлення та відпочинок фінансується за рахунок коштів бюджету Боратинської сільської ради (425 тис. грн.) та субвенції з обласного бюджету (190 тис. грн.) відповідно до «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Боратинської сільської ради на 2018-2020 роки».

Пропонуємо вашій увазі відгуки учнів шкіл Боратинської громади, які повернулися з літнього відпочинку.

«Мені сподобалося в таборі «Сонячний», який знаходиться в селі Гараджа. Ми там ходили на гуртки з туризму і тенісу, на театральний гурток. Грали в гру «Пошуки скарбів». В таборі годували 5 разів на день і дуже смачно! Вихователі веселі та кмітливі. Також ми обирали президента табору, «місіс» і «містера» табору. Колектив дружній і веселий. Я хотів би ще раз поїхати в цей табір» – Ткачук Дмитро (4-А клас).

«Сонце, ліс, чисте повітря, своє озерце з човнами та катамаранами – все це щодня чекало мене в таборі «Сонячний», що у Гаразджі. Кожен день розписаний по хвилинах, кожна хвилина заповнена подіями. За ці три тижні у нас було все: і спортивні змагання, і різноманітні майстер-класи, і тематичні вечірки, які закінчувалися дискотекою, і плавання на човнах, і похід у Воротнівський заказник. І як ті вожаті, Андрій Миколайович та Анна Максимівна, давали нам, другому загону, раду відомо лише їм! Дякую «Сонячному» за нових друзів» – Черняк Юрій (6-Б клас).

«Мені дуже сподобалося у таборі «Світанок», який знаходиться в селі Дачне. Ми купалися в басейні, брали участь в різних конкурсах – «Хто зверху», обирали «місіс» і «містера» табору. Виступали на сцені на свято Івана Купала. Танцювали танець під пісні луцького співака Д. Монатіка. В нас був дуже хороший колектив і хороші вихователі. Я ще раз хотіла б потрапити у цей чудовий табір» – Ткачук Юлія (6-А клас).

«Нещодавно у мене був яскравий та цікавий відпочинок у таборі, поблизу міста Луцьк (село Гаразджа). 21 день я провела у «Сонячному», де зустріла мене команда активних, творчих та відповідальних педагогів, вожатих та інструкторів. Табір «Сонячний» є оздоровчим, тому підйом був о 7.30 год. Під музику всі йшли вмиватись та чистити зуби, після чого була зарядка. Їжа була дуже смачна, а харчування – п’ятиразовим. Кожен день був насичений цікавими заходами: ігри, конкурси, різноманітні свята, дискотеки, спортивні змагання та купання. В останній вечір змін, коли весь табір зібрався біля ватри, вожаті влаштували для нас вечір спогадів. Усе було неймовірно і незабутньо» – Дорощук Наталія (8-Б клас).

Поділитися:
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…