Відзначили спортивні досягнення Боратинської громади

17 грудня у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася зустріч представників громад, тренерів, спортсменів щодо підведення підсумків спортивного року 2021. Боратинську громаду на заході представила координаторка «Активного парку» у Боратині Антоніна Черняк.

Учасники зустрічі обговорили ключові питання у сфері спортивного життя області, проаналізували досягнення за минулий рік та окреслили завдання на майбутнє. Важливою темою для обговорення стала реалізація проєкту Президента України «Активні парки - локації здорової України». Приємно відзначити, що досягнення Боратинської громади у сфері фізичної культури та спорту оцінили на високому рівні, вручивши подяку за успішну реалізацію проєкту.

Нагадаємо, у рамках Програми Президента України «Здорова Україна», яка має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення, в серпні у Боратині відбулася презентація соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України». На місцевому спортивному майданчику облаштували спеціальні навігаційні таблички, завдяки яким кожен охочий може через свій смартфон обрати рівень складності та інтенсивності комплексу вправ на спеціальній онлайн-платформі й займатися з віртуальним тренером.

«Активні парки» - це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з нашими олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, сучасними зірками нашого телебачення та естради.

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…