Вітаємо захисників та захисниць України зі святом!

14 жовтня Україна та українці в усьому світі відзначають одразу кілька важливих свят: духовне – Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва, День створення УПА та звитяжне – День захисників і захисниць України. Такий збіг є невипадковим, а радше навпаки – символічним. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Сьогодні ми вітаємо усіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої держави! Ви – наша опора, охоронці нашого спокою та миру. Цьогоріч ми усі розумом та серцем відчули місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність України.

Дякуємо вам, захисники й захисниці, за вашу відданість, відвагу і безмежну любов до Батьківщини! Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.

Здоров’я і злагоди вам та вашим родинам, Божого захисту! Хай шлях до перемоги буде увінчано невичерпною силою та твердістю духу, сміливістю та впевненістю.

Слава Україні! Героям слава!

Поділитися:
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…