Волинян запрошують до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях

Волинян запрошують до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях, — про це повідомляє Волинська ОВА на своєму сайті.

3 липня запрацювала система створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України.

Мета проекту – забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

До слова, створення резерву реалізується в рамках експериментального проекту, одним із координаторів якого є Національне агентство України з питань Державної служби (НАДС).

Зокрема, резерв формується в електронній формі з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби. Зарахування особи до резерву здійснюється на підставі анкети, яку можна заповнити в електронній формі.

Слід зазначити, що пріоритетне право на призначення на посади в державних органах на деокупованих територіях з числа осіб, зарахованих до резерву, мають особи із статусом ветерана війни, набутого в установленому законодавством порядку; внутрішньо переміщені особи; особи, які раніше займали ці посади, а також особи, які мають досвід роботи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій; особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.

Здійснити реєстрацію в системі та заповнити анкету можна за покликанням: https://reserve.nads.gov.ua.

Додаткова інформація про реєстрацію в системі, подання анкети для зарахування до резерву, процедуру працевлаштування, роботу з державними органами на деокупованих територіях є на сайті НАДС за покликання: https://bit.ly/3PGgYnr.

Поділитися:
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…