Всесвітній день вторинної переробки разом з найбільшим екорухом країни Let`s do it Ukraine

Найбільший екорух країни «Let`s do it Ukraine» попри війну, продовжує свою екологічну діяльність, щоб зустріти перемогу у чистій країні! Вже сьогодні – відмовляйтесь від поліетиленових пакетів та переходьте на багаторазові торбинки, сортуйте та формуйте культуру чистоти.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СОРТУВАННЯ ТА ВИГРАВАЙТЕ ПОДАРУНКИ!

Цього року українці об’єднуються у Всеукраїнському марафоні роздільного збору відходів та можуть виграти подарунки від організаторів!

Сортуйте вторинну сировину з 15 по 30 листопада 2022 року, здавайте на переробку; зареєструйте свій результат участі у Всеукраїнському марафоні роздільного збору відходів в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org до 30 листопада включно і автоматично беріть участь у розіграші подарунків. Переможців оголосять 3 грудня 2022 року.

У марафоні також можуть взяти участь школярі. Заклад загальної середньої або позашкільної освіти, який збере та здасть на переробку найбільшу кількість вторинної сировини в період з 15 листопада по 30 листопада 2022 року та заповніть онлайн форму з результатом, отримає комплект баків для сортування на кожен поверх, тренінг для учнів школи «Ековідповідальне життя» та базовий реквізит для команди екопатрульних.

Зробіть свій внесок у порятунок України від сміття, живіть ековідповідально щодня!

Марафон

УВАГА! КОНКУРС ДЛЯ ШКОЛЯРІВ!

З 5 по 25 листопада 2022 року волонтери закликають активних учнів та їх родини з усіх областей в Україні та закордоном брати участь у Всеукраїнському конкурсі «Мішечок». У межах проєкту також відбудеться конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями.

Головний подарунок отримає школа, учні якої пошиють найбільшу кількість мішечків, – принтер для сублімаційного друку.

Реєструйте свої результати, дізнавайтеся більше в нових на сайті letsdoitukraine.org

Мішечок

Поділитися:
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…