Вуличні блокпости тримають оборону: у Промені діти збирали кошти для українських захисників

Діти під час війни переживають усі події особливо вразливо. Повномасштабне вторгнення росії на терени нашої держави торкнулось кожного найменшого українця та українки. Однак, багато з них не лише щиро вірять у перемогу та хоробрість наших воїнів, а й активно долучаються до підтримки захисників.

З перших днів війни, найменші жителі Боратинської громади усіляко застосовують свої вміння і таланти, щоб зібрати кошти на потреби армії. Діти виступають на благодійних концертах, продають вироби ручної роботи та солодощі, а ще організовують вуличні блокпости.

Днями символічний блокпост, на якому збирали з автомобілів добровільні пожертви для українських військових, облаштували діти з села Промінь. За кілька годин «роботи» вони зібрали 1 117 грн, ці кошти спрямують на потреби жителів громади, які виконують бойові завдання на сході України.

Дякуємо маленьким волонтерам, які своєю наполегливістю щиро намагаються зробити свій вагомий внесок у спільну перемогу над ворогом!

Що ми можемо сказати про країну, в якій діти допомагають армії? Що у нашої країни є майбутнє. І що нас не перемогти!

Промінь

Поділитися:
Триває набір до лав патрульної поліції Волинської області
24.04.2024 16:20
Патрульна поліція Волинської області пропонує працевлаштування у їхньому підрозділі. Перевагами роботи є: безкоштовне медичне обслуговування у закладах МВС для патрульних та їх рідних; …
Вчителі Боратинської громади презентували роботи на «Творчих сходинках педагогів Волині»
24.04.2024 15:34
У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти завершила роботу ХХІX обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Виставка проходила у два…
Випускники Гіркополонківського ліцею долучилися до Загальнонаціональної акції «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь»
24.04.2024 11:22
Випускники 11 класу Гіркополонківського ліцею разом з класним керівником Світланою Колацькою долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь». …