Як отримати адмінпослуги під час карантину

У зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед працівників апарату Боратинської сільської ради Центр надання адміністративних послуг тимчасово припиняє прийом відвідувачів.

У ЦНАП нагадують про можливість замовлення онлайн послуг на порталі ДіЯ https://diia.gov.ua.

Адміністративні послуги місцевого значення (довідки, копії рішень і т.д.), консультації та роз’яснення можна отримати у телефонному режимі за номером +380955219868.

Заяви та звернення можна надсилати поштою за адресою: 45605, с. Боратин, вул. Центральна, 15 Луцький район, Волинська область або на електронну скриньку boratyn.cnap@gmail.com.

Для подання заяви для отримання державних допомог, до завершення роботи у закритому режимі Боратинською сільської радою, звертайтеся в Управління соціального захисту населення Луцької РДА (м. Луцьк, вул. Ковельська, 53).

Подати заяву на оформлення субсидії можна з 01.12.2020 до 15.12.2020 року, звернувшись до ЦНАП Боратинської громади за допомогою засобів зв’язку.

Свідоцтва про реєстрацію актів цивільного стану у терміновому порядку можна отримати за адресою м. Луцьк, вул. Винниченка, 67 (5 поверх каб. 508).

Про будь-які зміни у роботі ЦНАП буде повідомлено додатково.
Бережіть себе!

Поділитися:
Що таке бюджетна партисипація?
29.05.2024 10:21
Чи багато ви знаєте про бюджет? Які особливості бюджету громади, в якій ви живете? Що таке бюджетна партисипація та які її інструменти існують? В межах проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в…
Молодіжна рада завершила другий модуль навчань в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада»
28.05.2024 16:34
На минулих вихідних завершився другий модуль навчань для молодіжної ради в межах проєкту «Активна молодь – сильна громада». Тема цього блоку – інструменти участі громадян у житті громади. До…
Вчителі початкових класів громади вивчали досвід використання дихальних вправ на уроках
28.05.2024 15:27
Днями відбулося засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів Боратинської громади. На ньому власним досвідом з використання дихальних вправ на уроках поділилися педагоги Рованцівського…