Як проходить мобілізація в Україні?

Багатьох військовозобовязаних цікавлять тонкощі мобілізації до лав ЗСУ. Як відбувається підготовка до військової служби, роз’яснюють на сайті Волинської ОДА та у відеоматеріалах СтратКом ЗСУ.

Хто підлягає призову на військову службу та як проходить мобілізація в Україні?

Детально й доступно про це у відео розповідає СтратКом ЗСУ Детально й доступно про це у відео розповідає СтратКом ЗСУ.

Як готують мобілізованих в ЗСУ. Бойове злагодження

Після обов'язкового проходження всіма мобілізованими базової, а деякими з них, ще й фахової підготовки, починається найскладніший етап навчання: бойове злагодження військових підрозділів.

На цьому етапі кожний військовослужбовець має навчитись діяти в військовому колективі безпосередньо в бою. Злагодження передбачає створення для військовослужбовців умов, які відповідають реальним.

Подробиці у відео:

Психологічна готовність майбутніх захисників не менш важлива, ніж опанування ними необхідних бойових навичок. Професійно-психологічний відбір військовозобов’язані проходять ще у військкоматі, заповнюючи спеціальний багаторівневий опитувальник.

Лише психологічно стійкі здатні витримати специфічний психологічний вплив в умовах стресу та в подальшому ефективно виконувати бойові завдання.

Саме тому одним з елементів загальновійськової підготовки є психологічна смуга перешкод. Детально про це випробування у відео розповідає СтратКом ЗСУ.

Поділитися:
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…