Як проходив четвертий день тижня дитячого гарту у Боратинській громаді

Четвертий день тижня дитячого гарту, що триває у Боратинській громаді, був сповнений різноманітними квестами.

Бібліотека с. Гірка Полонка провела літературний квест «Сторінками прочитаних казок»: робота в команді, мозковий штурм, веселі розваги.

«Дитяча посмішка» - під такою назвою пройшов квест у Коршеві. Діти виконували завдання на тему Батьківщини, демонстрували знання українських пісень, прислів'їв та загадок, шукаючи скарб. Ним виявилися смаколики, якими діти поласували разом.

В Промені проходив літературно-краєзнавчий квест «Моє село - частинка України». Діти переглянули фільм про Вербаївську трагедію «Неспалені людські долі».

У селах Городище та Лаврів пройшла літературна вікторина під назвою «Казковими стежками». Під час квесту на діток чекали загадки, конкурси, виготовлення чарівної квітки, подорож бібліотекою та солодкий стіл.

В Озерянах відбувся патріотичний квест «Ми – українці».

У Новоставі діти мандрували станціями літературного квесту, виконуючи різні цікаві завдання та розгадуючи загадки, заробляли пазли, з яких складали карту України.

А у с. Ратнів відбувся майстер-клас від тренера клубу східних єдиноборств «Окінава» Аркадія Мельника. Діти весело провели час, грачи у різноманітні естафети, футбол, волейбол, теніс, спортивне орієнтування.

У Радомишлі день дитячого гарту минув теж неабияк позитивно: дітлахи розважалися на надувній гірці, яка подарувала їм багато сміху і веселощів.

Тиждень дитячого гарту у Боратинській громаді підходить до кінця, тож запрошуємо дітвору насолодитися його завершальнимb днями та отримати незабутні літні спогади!

Поділитися:
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…