Як пройшов спортивний вікенд у Боратині (ФОТО)

Минулі вихідні у Боратинській громаді, без перебільшення, можна назвати справжнім спортивним вікендом. Крім двох масштабних спортивних подій – Чемпіонатів громади та Волинської області зі стрільби з лука на спорткомплексі у Боратині також відбулися змагання та конкурси для дітей. Загалом до активностей долучилися понад 30 хлопчиків і дівчат з 3-6 класів.

Юні спортсмени як завжди продемонстрували вражаючі результати. Так, у конкурсі з пробиття м’ячем по воротах на точність (6 ударів) серед хлопчиків 5-6 класів кращим був Вадим Федорчук (4 р.), друге місце посів Максим Гончаров (3 р.) та третє місце в Адама Ривачука (2 р.). Серед молодших перемогу здобув Павло Шустер (5 р.), непогану влучність продемонстрували Петро Шустер, Денис Рихлюк, Станіслав Березнюк, Катерина Ривачук – всі влучили по 4 рази. Серед дівчаток найбільш влучною була Катерина Надворська, другий результат показала Еріка Телепей і третє місце посіла Христина Кушнірук.

У спортивній естафеті в старшій групі найшвидшим був Назар Іллюк, непогані результати показали Матвій Ривачук та Вадим Федорчук. У змаганнях серед менших хлопчиків найспритнішим став Петро Шустер. Також вдало пройшли всі перешкоди Денис Рихлюк та Стас Пурін. Серед дівчат найшвидше здолала всі етапи Катерина Надворська.

Після конкурсів хлопчики зіграли два тайми у міні-футбол – перемогла дружба. Дівчата в цей час вправлялися у вмінні пересуватися на ходулях. Кращими у цій вправі були Олександра Бугайчук, Катерина Надворська та Олександра Ривачук.

Паралельно на іншій локації відбувалися змагання зі спортивного орієнтування, яке так полюбляють наші мешканці. Призові місця у турнірі «Золота осінь» розподілилися таким чином:

Група А Жінки
1. Катерина Доценко
2. Маргарита Шевчук
3. Яна Ривачук

Хлопці 6-8 класи
1. Адам Ривачук
2. Денис Мазурок
3. Матвій Ривачук

Дівчата 6-8 класи
1. Юлія Рихлюк
2. Юлія Гладь
3. Христина Свистак

Хлопці 3-5 класи
1. Станіслав Березнюк
2. Владислав Федорчук
3. Максим Гончаров

Дівчата 3-5 класи
1. Яна Глина
2. Олександра Ривачук
3. Катерина Надворська

Додамо, що одними з найактивніших учасників змагань стала сім'я Василя та Яни Ривачуків, де четверо дітей займаються у туристському гуртку, а на цих змаганнях виступала і мама.

По завершенню змагань та конкурсів учасники, призери та переможці отримали грамоти та призи від організаторів заходу.

Проведення змагань стало можливим завдяки проєкту «КРОК – реінтеграція ветеранів задля згуртованої громади». Ініціатива реалізується Боратинською громадою у рамках Всеукраїнського проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної реінтеграції ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Микола Калиш, Віталій Гнатюк

Фото: Катерина Гольченко, Ірина Софдар

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…