Як у Боратині відзначили Всесвітній день орієнтування

Впродовж 8-14 вересня у світі відбувалися заходи у рамках відзначення Всесвітнього дня орієнтування. Активно долучилися до них і учні Боратинського ліцею. Школярі взяли участь у змаганнях «Новачок-2021», які проходили на спортивному майданчику «Сонячний» за участю майже двох сотень спортсменів.

14 вересня учні 3-6 класів школи долучилися до стартів, які проходили на спортивній карті поряд навчального закладу. Ініціаторами цього дійства, яке включало і елементи навчання стали вчитель фізкультури Микола Калиш та методист Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства Віталій Гнатюк.

У другій половині дня члени туристського гуртка взяли участь у стартах на Театральному майдані обласного центру, які організувала Луцька федерація спортивного орієнтування та Міський центр туризму, спорту і краєзнавства. У підсумку учасники отримали позитивні емоції, чудовий настрій та спеціальні дипломи від організаторів.

Віталій Гнатюк

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…