Яким був фінальний день табору дитячого гарту у Боратинській громаді

Тиждень дитячого гарту у Боратинській громаді завершився, залишивши після себе радісні спогади для маленьких мешканців нашої громади. Різноманітні активності, якими був наповнений минулий тиждень, додали дітям яскравих барв до їхніх літніх канікул. Кожен день гарту вирізнявся певною тематикою, наприклад, літературною, музичною, патріотичною, розважальною. Пригадаймо ж, чим запамятався сьомий, завершальний день дитячого гарту.

Фінальний день гарту пройшов під назвою «День єднання». У Баківцях діти грали в ігри, розважались, а потім разом з мамами пішли на пікнік. На закінчення свята були вручені подяки за активну участь у таборі «Дитячий гарт».

У Лаврові діти провели рухливий час з іграми, конкурсами, розводили святкову ватру, за що отримали подарунки від спонсорів.

У селі Ратнів день єднання закінчився веселими піснями та розвагами. Свої враження про час, проведений у таборі, дітки намалювали на «плакаті єдності».

У Промені діти вирушили на екскурсію до Баєва в клуб-музей історії села Баїв та волинського бджільництва. На маленьких відвідувачів чекала цікава екскурсія, дегустація меду і запашного чаю, тому всі повернулись додому задоволеними.

У Коршеві дітлахи подивилися мультфільм, зіграли командні ігри та смакували смаколиками.

В клубі с. Озеряни тиждень дитячого гарту завершився вечором спогадів «Код єднання». Там були представлені відеозаписи художньої самодіяльності клубу від 2011 року по 2023 рік. Усі присутні гарно провели свій відпочинок за чашкою чаю з печивом і поринули у вир спогадів.

У Гіркій Полонці на території музею-скансен «Козацька січ» відбулася культуно-мистецька патріотична акція на підтримку військових «Мій внесок у перемогу»: працювали різні локації: ярмарка з домашніми смаколиками, вишитими виробами, виробами з бісеру. Відвідувачів ярмарку заохочували різними майстер-класами (гончарство, букетики з метеликів, розмальовування магнітиків), для дітей було організовано аквагрим, працювала дитячо-розважальна зона з аніматорами, козацький лікбез. Програму заходу прикрасив святковий концерт від аматорів с. Гірка Полонка та гостей свята козацького гурту «Литаври». В ході акції було зібрано 73 тис. гривень.

Поділитися:
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…