«Їдемо до Перемоги!»: у Боратинській громаді організовують вело- та автопробіг

Наближається День Незалежності, цього року він не такий як зазвичай. Не буде традиційних урочистостей і святкувань, адже для справжнього свята ми чекаємо на нашу перемогу. Незважаючи на те, що в країні йде війна, ми точно відзначимо одну з найважливіших дат. Це не просто День народження держави, це свято пам’яті про цілі покоління українців, що творили націю і боролися за державність, це день національного єднання.

Завдяки нашим мужнім захисникам ми вкотре готуємося відзначити це свято. Сьогодні кожен з нас вдячний ЗСУ за можливість жити і працювати, тому активно підтримує захисників, адже кожна гривня важлива. Боратинська громада не залишається осторонь і пропонує долучитися до масштабної благодійної акції.

Запрошуємо мешканців громади, гостей та усіх охочих стати учасниками патріотичного дійства, тим самим підтримавши українських захисників. Ми організовуємо вело- та автопробіг Боратинською громадою, щоб зібрати кошти для наших військовослужбовців, які нині боронять державу на передовій.

ВЕЛОПРОБІГ «24 – об’єднані прапором»

Захід відбудеться 21 серпня, старт о 9:00 від Боратинського спорткомплексу.

Маршрут: Боратинський спорткомплекс (старт) – Рованці – Полонка – Городище – Баїв – Цеперів – Оздів – Гірка Полонка – Ратнів – Вікторяни – Коршів – Озеряни – Романівка – Суховоля – Радомишль – Баківці – Лаврів – Промінь – Лучиці – Мстишин – Вербаїв – Коршовець – Голишів – Новостав – Боратинський спорткомплекс (фініш). Орієнтовна протяжність маршруту – 130-140 км.

Вік учасників – усю дистанцію можуть долати особи старше 18 років, молодші можуть приєднатися до велоколони у своєму населеному пункті і проїхати частину шляху. Той, хто здолає весь маршрут та вкладеться у контрольний час отримає медаль фінішера. Кожен учасник несе персональну відповідальність за власне самопочуття та стан здоров’я. Дрес-код для учасників події – довільний, обов’язковий елемент – національна символіка.

Зареєструватися для участі у веломарафоні можна за посиланням. Реєстрація триватиме до 20 серпня включно.

Деталі за номером +380976244595.

Велопробіг

АВТОПРОБІГ

Автомобілістів чекають о 15:00 21 серпня поблизу Боратинського спорткомплексу. Обов’язковий атрибут учасників заходу ˗ прапори України.

Орієнтовний маршрут: Боратинський спорткомплекс (старт) – Рованці – Баїв – Гірка Полонка – Ратнів – Коршів – Радомишль – Баківці – Лаврів – Промінь – Боратинський спорткомплекс (фініш).

Зареєструватися для участі в автопробігу можна за посиланням. Реєстрація триватиме до 20 серпня включно.

Деталі за телефоном +380957084015.

Основна мета акції «Їдемо до перемоги!» - благодійність, збір коштів для придбання амуніції військовослужбовцям з Боратинської громади. Щоб взяти участь у вело- або автопробігу пропонуємо сплатити реєстраційний/благодійний внесок. Мінімальна сума – 100 грн.

Автопробіг

Поділитися:
Учень Боратинського ліцею став призером Всеукраїнської олімпіади з інформатики
27.04.2024 15:38
Тарас Деркач, учень 10 класу Боратинського ліцею, зумів вибороти Диплом IІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики. У місті Чернівці протягом чотирьох днів він працював…
Представниці Боратинської громади - у числі найкращих зі спортивної акробатики
26.04.2024 15:17
У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів 130 учасників та учасниць із семи областей України боролися за звання найкращих. …
Учні Боратинського ліцею стали срібними призерами районного етапу змагань зі спортивного орієнтування
26.04.2024 14:10
У місті Луцьк відбувся районний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат 5 - 7 класів. У них брали участь…