Юна ратнівчанка презентувала свою першу персональну виставку (ФОТО)

Олександра Коробко23 квітня, в актовому залі Гіркополонківського ліцею відбулася презентація першої персональної виставки 14-річної художниці з Ратнева Олександри Коробко. Арт-простір «На крилах юності» об’єднав кілька десятків робіт мисткині, виконаних у різних стилях і техніках. Роботи створені впродовж останніх років та демонструють різні етапи становлення та зростання юної художниці.

Привітати Олександру з відкриттям першої персональної виставки прийшли її рідні, друзі, вчителі, односельчани. Окрім перегляду картин гості мистецького вернісажу мали нагоду насолодитися музичними виступами Станіслава Герби, Юлії Яблонської, Мілани Павлюк, Вероніки Оксенюк.

Юна художниця розповідає, що її любов до малювання проявилася ще в дитинстві: «Почала малювати ще у 3 роки, серйозно займаюся живописом, ходжу до художньої школи вже майже 5 років. Мені це подобається, це мій маленький світ, який створюю я сама. Зараз живопис для мене – це не просто хобі, у майбутньому планую пов’язати із мистецтвом свою професію. Мрію стати ілюстратором або ландшафтним дизайнером».

Наставниця Олександри Валентина Степанівна Мельничук, яка допомогла розкрити художній талант та творчі можливості юної художниці, каже, що Олександра дуже талановита дівчина: «У своїх роботах вона намагається втілити свою фантазію, любов до мистецтва, жагу пізнання та власне усвідомлення навколишнього світу. Олександра дуже старанна, часто бачу як вона на перервах у блокноті замальовує ескізи, потім ми обговорюємо її ідеї, обмінюємося думками. Її сьогоднішнє досягнення – це результат таланту, помноженого на зусилля. Впевнена, що попереду її чекає ще багато виставок та цікавих проектів».

Щиро вітаємо Олександру та її наставницю Валентину Степанівну із першим персональною виставкою, зичимо успіхів, натхнення та вдячних шанувальників.

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…