Юні футболісти громади здобули «бронзу» на Чемпіонаті Волинської області з футболу

7 листопада у місті Рожище відбувся фінальний етап дитячої футбольної ліги Волині. У півфіналі суперником нашої команди був Адреналін (Луцьк). Футболісти показували рівну гру, але у другому таймі луцька команда зуміла реалізувати свій гольовий момент, поєдинок завершився з рахунком Адреналін-Боратин 1:0.

У матчі за третє місце нашим футболістам протистояла команда Володимир 09 (Володимир-Волинський). У першому таймі, маючи ігрову перевагу, наші футболісти реалізували, забитим м’ячем відзначився Рувім Кущук.

Другий тайм видався дуже цікавим, обидві команди грали в атакуючий футбол, відповідали атакою на атаку. На 32 хвилині матчу Михайло Гусак подвоїв перевагу нашої команди, замкнувши на дальній стійці простріл від Рувіма Кущука. На останніх хвилинах матчу Володимир реалізував пенальті і скоротив рахунок. Фінальний свисток зафіксував кінцевий рахунок матчу Боратин-Володимир 2:1.

Таким чином, наші спортсмени стали призерами Чемпіонату Волинської області з футболу, посівши почесне третє місце, а наш гравець Артем Абрамович отримав титул «Кращий захисник Чемпіонату». Команда отримала кубок, медалі, грамоту, а також м’ячі від Асоціації футболу Волині.

Наставник команди Олександр Леончук не приховує гордості за вихованців, каже, що результатом задоволений: «Для дітей це був перший серйозний досвід ігор такого рівня, ми зайняли III місце серед 56 команд і це доволі хороший показник. Варто віддати належне юним спортсменам і похвалити їх за відповідальність, старанність та жагу до перемоги, вони проробили велику роботу. Всього у чемпіонаті ми відіграли 20 матчів, з них 12 – виграли, 4 – зіграли в нічию, 4 – програли. Звичайно, мені як тренеру хотілося б бачити свою команду ще більше злагодженою, наполегливішою і сильнішою. У нас є індивідуально сильні гравці, командна робота, ігрова дисципліна, а отже усі якості, необхідні для перемоги. Впевнений, що у наступному сезоні ми демонструватимемо ще кращі результати».

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…