Юні туристи громади пройшли квест у пошуках муралів Луцька

На зимових канікулах 28 грудня вихованці гуртків ЦНПВТК «Пішохідний туризм» (керівник Гнатюк В.Д.) та «Екологічне краєзнавство» (керівник Савчук П.Л.) влаштували цікавий квест у пошуках муралів та арт-об'єктів Луцька. Про це йдеться на офіційній фейсбук-спільноті Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства. Діти скористались картою муралів Луцька, яку розробив КП «Центр туристичної інформації та послуг».

Чудова сонячна погода сприяла пізнавальній мандрівці,тому крім муралів гуртківці довідались чимало інформації про історико-культурні об'єкти міста, його історію.

Приємною несподіванкою була зустріч біля муралу, присвяченому творчості художниці Марії Примаченко, з луцьким міським головою Ігорем Поліщуком, який люб'язно погодився сфотографуватися з вихованцями гуртків.

Після завершення квесту діти завітали до Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, де зіграли в цікаву вікторину та підписали новорічні вітальні листівки для воїнів ЗСУ, які в найближчі дні отримають наші захисники на фронті.

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…