Закликаємо утриматися від відвідування ЦНАП без нагальної потреби

У зв’язку з поширенням коронавірусу мешканців Боратинської громади закликають утриматися від відвідування Центру надання адміністративних послуг та інших надавачів послуг без нагальної потреби.

«Якщо є гостра потреба отримати певну адміністративну послугу, рекомендуємо проконсультуватися із ЦНАП у телефонному режимі або онлайн про те, чи можна отримати цю послугу дистанційно», – йдеться у повідомленні ЦНАП.

Додамо, що 17 березня 2020 року Верховною Радою України на позачерговому засіданні прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Зокрема, положень зазначеного Закону «з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом» (підпункт 3 пункту 2 Розділу ІІ Прикінцеві положення).

Це означає можливість відтермінування звернень за послугами, де особи мають певні обмежені строки (наприклад, на вклейку фото в паспорт у формі книжки, при досягнення 25 / 45 років є тільки місяць; або є 30 днів на реєстрацію місця проживання і т.д.).

Нагадуємо, що консультації та роз’яснення щодо надання адміністративних послуг можна отримати у телефонному режимі за номером (0332) 294-257.
Заяви та звернення можна надсилати поштою за адресою: 45605, с. Боратин, вул. Центральна, 15 Луцький район, Волинська область або на електронну скриньку boratyn.cnap@gmail.com.

Наш ЦНАП працюватиме заради вас.
Будь ласка, залишайтеся вдома заради нас.

Поділитися:
Посвідчення ветерана у Дії. Мінветеранів та Мінцифри починають бета-тестування сервісу
14.05.2024 09:14
Для того, щоб спростити доступ до послуг та компенсацій для ветеранів та членів їх сімей, Мінцифри та Мінветеранів проводять бета-тестування електронного посвідчення ветерана у Дії. Інформація про це…
Баяністи-акордеоністи з Боратинської громади серед переможців та призерів XV Міжнародного конкурсу «PERPETUUM MOBILE»
13.05.2024 18:50
Минулого тижня завершився XV Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE» у місті Дрогобич. Участь у заході взяли вихованці дитячої школи мистецтв Боратинської сільської ради. …
Команда Баївського ліцею перемогла у районному етапі творчого огляду робіт юних пожежних-рятувальників
13.05.2024 14:05
Нещодавно відбувся районний етап творчого огляду робіт юних пожежних-рятувальників. Боратинську громаду на цьому конкурсі представляла команда Баївського ліцею. Учні показали високий рівень…