Збірна Боратинської громади виборола друге загальнокомандне місце на обласному фестивалі з фізичної культури і спорту

Днями в місті Ковель відбувся обласний фестиваль з фізичної культури і спорту. Більше 20 команд змагалися за першість у дев’яти видах програми. Наші спортсмени взяли участь у семи з них.

Першими завершили змагання чоловіки з гирьового спорту. Наш Олександр Кузьмін з результатом 54 рази (поштовх 2 гирі по 24 кг за 7 хв) посів 2 місце серед сільських територіальних громад.

Уже традиційно наші спортсмени досягають високих результатів у змаганнях з дартсу. Михайло Костюк і Світлана Дзюра в особистих змаганнях посіли другі місця, а в командному заліку фінішували першими.

Вперше у змаганнях «Тато, мама і я – активна сім’я» виступали Віталій і Олена Кривдюки та їхній син Захар. Їм вдалося посісти четверте місце.

На четвертому місці фінішувала й наша команда шашкістів у складі: Алли Глинюк та Сергія Заня. В особистому заліку Сергій посів 2 місце.

Цікавими були змагання «Козацькі забави» (двом учасникам від команди необхідно було позмагатися в перенесені вантажу – 250 кг, закинути на підвищення 4 камені вагою 100, 90, 80, 70 кг, переставити колоду (170 кг) та кантувати автомобільну покришку вагою 220 кг). Наші «козаки» Назар Климюк та Володимир Жовтовський посіли 2 загальнокомандне місце серед сільських територіальних громад.

На другому місці фінішувала команда у змаганнях з перетягування линви у складі Назара та Павла Климюків, Олександра та Володимира Жовтовських, Бориса Дєчєва, Сергія Левчука, Віктора Вішнера, Сергія Ільюка.

За підсумками всіх ігор у загальнокомандному заліку команда Боратинської громади посіла 2 місце.

Вітаємо наших спортсменів та дякуємо за гідне представлення нашої громади на обласних змаганнях!

Поділитися:
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…
Запрошуємо взяти участь у бюджетній вікторині до Дня бюджетної відкритості
27.06.2024 18:43
Бюджет - важлива складова життя держави, громади, сім'ї або навіть конкретної людини. Розуміння бюджету - показник фінансової грамотності, яка необхідна людині для раціонального розподілу грошових…