Житель Голишева став призером Відкритого Кубка Заходу зі змішаних єдиноборств

Днями ми публікували новину про те, що Ілля Анікін з Голишева став бронзовим призером Всеукраїнського турніру з боксу. Не пройшло тижня, як школяр привіз нову нагороду – Ілля завоював «срібло» на Відкритому Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств.

Змагання ММА «Lemberg fight cup», присвячені пам‘яті Ігора Слюсарчука (діти, юнаки, юніори, дорослі) відбулися 4-5 грудня у місті Львові. Загалом в турнірі взяли участь понад 500 учасників з різних регіонів України: від Закарпаття до Харкова, від Волині до Одеси.

Боратинську громаду у складі збірної Волині на Кубку представляв житель села Голишів Ілля Анікін. Юний спортсмен, як завжди, продемонстрував блискучі результати, посівши друге та третє місця у своїй категорії (31 кг, 10-11 р.).

Пишаємося досягненнями Іллі – вітаємо спортсмена, батьків та тренера!

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…