Житель Вербаєва Олег Зварич одержав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест»

Звитяга та героїзм наших земляків на полі бою увійдуть в історію нашої громади, як найцінніший приклад щирої любові до своєї країни та свого народу.

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест» одержав військовослужбовець нашої громади, житель села Вербаїв, Зварич Олег Михайлович.

Олег Зварич став на захист нашої держави ще у 2014 році. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Олег в перший же день вирушив на службу Батьківщині. З тих пір він пройшов найгарячіші напрямки, даючи відсіч російським окупантам. І зараз Олег продовжує вірно служити Україні, захищаючи її землі у одній з гарячих точок.

Доземний уклін нашому Захиснику та усім, хто тримає для нас небо! Безмежно пишаємось вами та бажаємо блискучої Перемоги над ворогом!

Нагрудним знаком «Сталевий хрест» нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України за виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Поділитися:
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…
Безоплатні послуги з ментального здоров'я: де і як отримати
02.07.2024 09:12
Підтримка ментального здоров’я є складним завданням в умовах війни. Щодня новини додають навантаження до і так неспокійного ритму життя. Залишатися в хорошому самопочутті стає важко. Кабінет…