Жителів Боратинської громади запрошують взяти участь у конкурсах на тему бюджетування

Що таке бюджет? Залежно від віку опитуваного, його роду зайнятості та рівня обізнаності відповідь на це питання буде різною. Це серйозне слово викликає чимало роздумів, адже за ним ховається багато різних аспектів. Та чи може бути бюджет цікавим? Авжеж!

До Дня бюджету, що вже незабаром відбудеться у Боратинській громаді, оголошуємо конкурс малюнків та конкурс есе на тему бюджетування!

Наймолодшим жителям громади пропонуємо позмагатися у художній майстерності у рамках конкурсу «Бюджет очима дитини», де вони зможуть втілити своє творче бачення того, що таке бюджет. Це чудова можливість для маленьких художників відтворити свої уявлення про бюджет та фінансову грамотність через свої власні шедеври. Щоб взяти участь у конкурсі, приносьте оригінальні примірники своїх робіт до відділу соціально-економічного розвитку Боратинської сільської ради (с. Боратин, вул. Центральна 2а, другий поверх будівлі амбулаторії). На звороті малюнку зазначте своє прізвище та імя, номер телефону, вік та населений пункт. Зазначаємо, що роботи після участі у конкурсі не підлягають поверненню учасникам.

А для тих, хто віддає перевагу словесному мистецтву, оголошується конкурс есе на тему «Якщо б у мене був 1 мільйон гривень, я би …». Пропонуємо пофантазувати та втілити у короткій розповіді (10-15 речень) ваші ідеї та дії у згаданій ситуації. Надсилайте свої есе на електронну пошту boratyn.project@gmail.com з обов’язковим зазначенням свого прізвища та імені, номера телефону, віку та населеного пункту.

При оцінюванні конкурсних робіт буде враховуватися їхня креативність, оригінальність та відповідність заданій темі. Оголошення результатів відбудеться 28 червня, в рамках Дня бюджету у Боратинській громаді!

Прийом конкурсних робіт триватиме з 13 по 24 червня.

Не пропустіть цікаву можливість висловити свої думки про бюджетування та фінансову грамотність через мистецтво!

Поділитися:
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…
Запрошуємо взяти участь у бюджетній вікторині до Дня бюджетної відкритості
27.06.2024 18:43
Бюджет - важлива складова життя держави, громади, сім'ї або навіть конкретної людини. Розуміння бюджету - показник фінансової грамотності, яка необхідна людині для раціонального розподілу грошових…