Спекти торт на день народження, зробити капкейки на дівич-вечір або приготувати романтичний десерт на річницю шлюбу – запитайте у Баєві, хто може виконати таке замовлення і вам одноголосно порекомендують Марію Гах. Дівчина – майстриня з досвідом, адже займається цією справою вже близько 8 років. Сьогодні у мистецькому доробку Марії сотні кондитерських виробів із красивим авторським оформленням на будь-який смак. Дівчина вважає, що секрет її успіху полягає в тому, що вона готує з любов’ю: «Я віддаюся цій справі повністю, завжди виконую роботу з любов’ю, бо мені це дуже подобається. Мабуть, люди відчувають це, адже разом із солодощами отримують частинку моєї душі».
Торт «Lady in red» від Марії Гах став справжньої окрасою нашого кулінарного свята. Ніжні шоколадні коржі, вершковий крем з маскарпоне, мусовий шоколадний шар та вишневе конфі… Божественний смак цього десерту перевершив усі очікування! Сьогодні ми заглянемо «за лаштунки» та дізнаємося як створювався цей солодкий шедевр.
Торт «Lady in red»
Шоколадні коржі:
• Мука – 375 г
• Цукор – 400 г
• Яйця – 3 шт.
• Молоко – 150 г
• Гаряча кава – 340 г
• Коньяк/ром/лікер – 75 г
• Какао порошок – 90 г
• Розпушувач тіста – 10 г
• Сода – 7 г
• Олія – 150 гВишневе конфі:
• Вишня з соком – 250 г
• Цукор – 25 г
• Кориця – 1 чайна ложка
• Коньяк – 20 г
• Желатин – 8 гКрем:
• Маскарпоне – 250 г
• Вершки – 150 г
• Цукрова пудра – за смакомШоколадний мус:
• Темний шоколад – 200 г
• Вершки – 220 г
• Вершкове масло – 30 г
• Желатин – 8 г
• Вишня – 100 г
територіальна громада Луцького району Волинської області офіційний сайт