Сім’я Сергійчуків завдяки «Ініціативній молоді» об’єднала понад 100 дітей

«Завдяки програмі ІНІЦІАТИВНА МОЛОДЬ в життя втілюються ідеї і мрії, а навіть похмурими грудневими днями до віконця зазирає сонечко» – так сім’я переможниці програми «Ініціативна молодь» Боратинської сільської ради прокоментувала спільне впровадження ідей своєї доньки.

Ініціативна молодь 2019 13

У листопаді ми повідомляли імена переможців програми «Ініціативна молодь» (список ідей та переможців). Серед них Анастасія Сергійчук – 13-річна жителька села Мстишин, яка виграла 1200 грн, щоб у різних населених пунктах Боратинської громади організувати серію майстер-класів із виготовлення новорічних еко-іграшок та подарувати їх дітям, які найбільше потребують уваги та піклування.

Варто відзначити, що ініціативи Анастасії підтримує та допомагає втілювати у життя вся сім’я – мама Ольга, тато Володимир, брат Матвій. Так само з цією ідеєю – в період насиченого навчання доньки, сім’я стала справжньою проектною командою, де кожен мав свої обов’язки та зони відповідальності. Напевно це і стало запорукою успішного впровадження ініціативи.

Почалося все з того, що 28 листопада у школі села Мстишин організували перший благодійний майстер-клас з виготовлення ялинкових іграшок, а вже у грудні майстриню Мирославу, яку запросила сім’я Сергійчуків, зустріли у школах сіл Баїв, Боратин, Промінь та Рованці.

На майстер-класах дітей навчали виготовляти різнобарвні екологічні іграшки, які з нагоди різдвяно-новорічних свят подарували дітям-сиротам, дітям із малозабезпечених сімей та соціально-вразливих категорій населення, дітям учасників АТО/ООС. Техніка декупаж, яку використовували у роботі, дозволила кожному проявити свою творчість та креативність, а унікальна прикраса подарувала радість та щирі посмішки всім присутнім. До речі, учасниками майстер-класів стали 115 дітей.

На своїй сторінці у Фейсбук Ольга Сергійчук написала: «Ось і збулась мрія – в життя втілилась ще одна ідея! Ми всі разом об’єднали дітей нашої громади. Всі п’ять шкіл Боратинської ОТГ долучились до благодійних майстер-класів з виготовлення екологічних ялинкових іграшок. Разом з кольоровими картинками діти намалювати сердечка любові, сніжинки свята, посмішки доброти. Різдвяні свята для всіх – це диво і всі ми в душі діти».

Дякуємо сім’ї Сергійчуків та всім, хто долучився і сприяв впровадженню задуму, за ініціативність та чудові соціальні ідеї, навколо яких ви об’єднуєте десятки людей. Ми пишаємося вами!

Поділитися:
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…