У Боратинській громаді запрацював новий жіночий простір (ФОТО)

У Боратинській громаді запрацював жіночий простір. Створили його у приміщенні бібліотеки с. Гірка Полонка.

Місце наповнили затишком, яскравими зонами комфорту, необхідною літературою і технікою в рамках проєкту, який реалізовували спільно Боратинська громада та ГО «Європейський вектор Волині».

Територія, де кожна зможе знайти для себе можливість поспілкуватися, відновити сили та почерпнути натхнення. Локація, де у кожної жінки є шанс отримати необхідну підтримку та консультаційну допомогу у складних ситуаціях її життя.

«Завжди радий таким ініціативам, щасливий бачити посмішки на ваших обличчях. Це ознака того, що відбуваються правильні речі. Це ще один гарний подих для нашої бібліотеки.

Для громади важливо не зупинятися, постійно розвиватися, створювати нове, бути сучасними. Цей простір став саме таким місцем. Дякую за ініціативність керівниці «Європейського вектору Волині» Оксані Урбан. Це не перший і, я впевнений, не останній проект, який завдяки цій громадській організації принесе користь нашій громаді», - зазначив голова Боратинської ТГ Сергій Яручик.

«Кожна жінка особлива. Але іноді ми про це забуваємо через щоденну рутину та побут. Коли в інших містах відкривалися подібні центри, я завжди мріяла, що одного дня це станеться і в нашій громаді. Тому що тут живуть сильні, цікаві жінки, які мають ідеї та бажання розвиватися. Тепер ми маємо цей простір, будемо разом наповнювати його новими проектами», - наголосила керівниця ГО «Європейський вектор Волині» Оксана Урбан.

На відкриття жіночого простору завітало чимало активних жительок громади. Жінки ділилися досвідом, обговорювали ідеї майбутніх проєктів. Також у рамках заходу відбулася презентація проморолику жіночого простору та тематична фотосесія. Під час заходів, що тривали і тривають у просторі, постійно живе тепла атмосфера. Тут відбувається корисне спілкування, обмін ідеями та планами.

Ініціативу щодо створення простору для жіночого діалогу у Боратинській громаді реалізовано в рамках проекту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО» громадськими організаціями “Бюро гендерних стратегій і бюджетування” та “Центр гендерної культури” за фінансової підтримки: жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН, за технічним супроводом-у партнерстві з ООН Жінки.

Поділитися:
Молодь Боратинської громади запрошують до другого модулю Школи Молодіжної ради
10.05.2024 12:54
У межах проєкту «Активна молодь — сильна громада» стартує другий модуль Школи молодіжної ради. Цей захід для тебе, якщо ти: активна молода людина віком 14-35 років; прагнеш брати участь…
Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи
10.05.2024 10:08
Внаслідок війни збільшується кількість людей, які потребують встановлення інвалідності, значну частину серед них складають військовослужбовці. У зв'язку з цим Уряд визначив чіткий перелік документів,…
Жителів та жительок Боратинської громади запрошують на онлайн-тренінг зі сторітелінгу
09.05.2024 14:55
Правильно побудована розповідь не лише передає інформацію, а й викликає емоції та створює зв'язок зі слухачем. Сучасні бренди активно використовують сторітелінг у своїй маркетинговій…